عنوان
حق حضانت و حق اشتغال زنان در حقوق اسلامی و حقوق بشر
نویسنده
اصطلاحنامه
حضانت فرزندان (فقه) ((Custody of children (Islamic law) | حقوق بشر (Human Rights) | زنان -- اشتغال -- قوانین و مقررات -- ایران (Women -- Employment -- Law and legislation -- Iran) | زنان -- اشتغال -- قوانین و مقررات (Women -- Employment -- Law and legislation) | زنان -- اشتغال (فقه) (Women -- Employment (Islamic law)) | زنان -- وضع حقوقی و قوانین -- ایران (Women -- Legal status, laws, etc. -- Iran) | زنان -- وضع حقوقی و قوانین (Women -- Legal status, laws, etc) | زنان (حقوق بین الملل) (Women (International law)) | کودکان -- ایران -- سرپرستی (Child rearing -- Iran)
محل نشر
کرج
ناشر
تاریخ نشر
۱۳۹۸
مشخصات ظاهری
۲۵۳ ص.
شابک
9786226800624
زبان
فارسی
توضیح
یادداشت: پشت جلد به انگلیسی: Ilnaz alinejad,Majid Hasan nejad, Yaghoub Alizadeh. The womens custody an employment right in islamic and human rights.
یادداشت: کتابنامه: ص.[۲۴۱]-۲۵۳.
موضوع: حضانت فرزندان (فقه)
موضوع: Custody of children (Islamic law)
موضوع: زنان -- وضع حقوقی و قوانین
موضوع: Women -- Legal status, laws, etc.
موضوع: کودکان -- ایران -- سرپرستی
موضوع: Child rearing -- Iran
موضوع: زنان -- وضع حقوقی و قوانین -- ایران
موضوع: Women -- Legal status, laws, etc. -- Iran
موضوع: زنان -- اشتغال -- قوانین و مقررات
موضوع: Women -- Employment -- Law and legislation
موضوع: زنان -- اشتغال -- قوانین و مقررات -- ایران
موضوع: Women -- Employment -- Law and legislation -- Iran
موضوع: زنان -- اشتغال (فقه)
موضوع: Women -- Employment (Islamic law)
موضوع: زنان (حقوق بینالملل)
موضوع: Women (International law)
شناسه افزوده: حسننژاد، مجید، ۱۳۶۶ -
شناسه افزوده: علیزاده، یعقوب، ۱۳۵۷خرداد-
رده بندی کنگره: BP۱۸۹/۹
معرفی مختصر کتاب
نهاد خانواده بیش از آنکه در مقدمه کنوانسیون حقوق کودک برجسته شده باشد در اسلام مورد توجه قرار گرفته و به عنوان مهمترین بستر رشد کودک معرفی شده است. زمان جدایی والدین از یکدیگر مسئله حضانت و اولویت طرفین جهت سرپرستی کودک ظهور مییابد که این امر با شرایطی قرین است که در صورت فقدان شرایط لازم این حضانت به طرف مقابل انتقال مییابد. در عین حال امروزه یکی از شاخصههای توسعه انسانی، میزان حضور زنان و نحوه ایفای نقش آنان در عرصههای گوناگون فعالیت است که تأثیری جدی بر دیگر اقدامات دارد. مسئله حفظ حقوق زنان و عدم تبعیض براساس جنسیت در این میان نمود خاصی دارد. موفقیت در این امر نیازمند تأمین هزینههایی است که برای رفع آنها اشتغال مطرح میشود. به همین دلیل حضانت و اشتغال دو مفهوم مرتبط با هم بوده و به این ترتیب نگهداری و تربیت کودک نیازمند وجود درآمد است که با هدف بهبود تربیت مستمر فرزندان و براساس مشارکت فعال زنان در اشتغال، مزایای ناشی از آن تحقق مییابد. تجلی و نمود بارز این موضوع در حقوق اسلام نمایانتر است که تطبیق آن با حقوق بشر، موضوع این کتاب است.